UJP e-trgovina
 

V  okviru operacije ePlačam, ki je sofinancirana s prispevkom Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada, je Uprava Republike Slovenije za javna plačila nadgradila sistem spletnih plačil UJP z novim enotnim spletnim portalom UJP e-trgovina (v nadaljnjem besedilu: UJP e-trgovina). Z navedeno nadgradnjo sistema spletnih plačil UJP je proračunskim uporabnikom omogočena hitra vzpostavitev lastne spletne trgovine prek katere lahko svojim uporabnikom omogočijo spletni nakup, plačilo storitev in izdelkov.
 

Uporabnikom je UJP e-trgovina na voljo v štirih jezikih, in sicer v slovenščini, angleščini, italijanščini in madžarščini. Uporabniki lahko nakup v UJP e-trgovini opravijo tudi prek tabličnih računalnikov in mobilnih telefonov.
 

UJP e-trgovina je povezana z aplikacijama:  

  • UJP e-plačila – vmesnik med UJP e-trgovino in plačilnimi servisi za izvedbo spletnega plačila storitev in izdelkov kupljenih v UJP e-trgovini;
  • Nadzorni modul – aplikacija namenjena vzpostavitvi ter urejanju UJP e-trgovine in kataloga artiklov, ter pregledu opravljenih nakupov ter izvedenih plačil v UJP e-trgovini.

 
Seznam ponudnikov UJP e-trgovine
 

Več informacij o vključitvi v UJP e-trgovino


© 2019 Uprava Republike Slovenije za javna plačila. Vse pravice pridržane! Politika piškotkov   |   Kolofon   |   Kazalo