OBVESTILO

29.03.2011

Izvajanje plačilnega prometa na dan 22. 4. 2011


V skladu s Pogodbo o vodenju enotnega zakladniškega računa države, vezavi sredstev, kupoprodaji deviz in izmenjavi podatkov ter v skladu s Tehničnim protokolom za izmenjavo podatkov med Upravo Republike Slovenije za javna plačila in Banko Slovenije, Banka Slovenije v petek, dne 22. 4. 2011, ne bo izvajala plačilnih storitev za komitente, saj je ta dan dela prost dan v sistemu RTGSplus , ki je povezan v sistemu TARGET2 in ga upravlja nemška centralna banka.

Banka Slovenije ne bo zagotavljala delovanja plačilne infrastrukture, kar pomeni, da ne bo izvajala domačih, čezmejnih in drugih plačilnih transakcij, zaprt bo poravnalni sistem STEP2 XCT, prav tako se ne bo izvajalo poslovanje in poravnava domačih podsistemov.

Obveščamo vas, da Uprava Republike Slovenije za javna plačila dne 22. 4. 2011 ne bo izvajala plačilnih storitev za proračunske uporabnike, bo pa v času uradnih ur sprejemala plačilna navodila z bodočim datumom valute zapadlosti, in sicer od vključno 26. 4. 2011 dalje.
 Nazaj

Seznam obvestil
© 2019 Uprava Republike Slovenije za javna plačila. Vse pravice pridržane! Politika piškotkov   |   Kolofon   |   Kazalo