OBVESTILO

22.04.2011

Posodobljena spletna stran UJP - naročanje na obvestila UJP ter Kotiček za razvijalce IT

Obveščamo vas, da je z dnem 22. 4. 2011 posodobljena spletna stran UJP http://www.ujp.gov.si/, in sicer:
 
    Dodana je možnost naročanja na prejemanje obvestil UJP v rubriki »Obvestila«. Obvestila UJP prejemate na elektronski naslov, ki ga vpišete v prijavnico na prejemanje obvestil. Odjava od prejemanja obvestil je možna ob vsakem prejetem obvestilu.
 
    Dodana je nova rubrika »Kotiček za razvijalce IT«, kjer so objavljene informacije o kvalificiranih digitalnih potrdilih, spletni aplikaciji UJPnet ter strukturah TXT in XML datotek. V navedeni rubriki je omogočeno tudi preverjanje struktur datotek, in sicer TKDIS.txt, TPNO.txt, EvropskiNalog.xml, Enostavni E-račun, E-račun z ovojnico. Ob uvozu datoteke, katere strukturo želite preveriti, vpišete elektronski naslov na katerega prejmete odgovor o pravilnosti strukture datoteke oziroma o morebitnih opozorilih ter napakah v strukturi datoteke.
 
Za morebitna vprašanja v zvezi z naročanjem na prejemanje obvestil UJP ter preverjanjem struktur datotek smo vam na voljo na elektronskem naslovu ali na telefonski številki 05/3386 304.


Nazaj

Seznam obvestil
© 2019 Uprava Republike Slovenije za javna plačila. Vse pravice pridržane! Politika piškotkov   |   Kolofon   |   Kazalo