OBVESTILO

18.10.2011

Ukinitev delovanja Zbirnega centra – Prenehanje vključevanja v poslovanje z direktno obremenitvijo

Dne 11. 2. 2011 smo vas obvestili, da Zbirni center pri Bankart d.o.o. konec leta 2012 preneha s poslovanjem z direktnimi obremenitvami. Glede na navedeno vam sporočamo, da Zbirni center od 19. 11. 2011 dalje ne bo več vključeval pravnih oseb v poslovanje z direktno obremenitvijo.

Uprava Republike Slovenije za javna plačila (v nadaljevanju UJP) bo dokumentacijo za vključevanje v poslovanje z direktno obremenitvijo sprejemala do 10. 11. 2011, testiranje podatkov za direktno obremenitev pa mora biti uspešno zaključeno najkasneje do 15. 11. 2011. Vsa ostala dokumentacija in uspešni testi, prejeti po navedenih datumih, bodo s strani UJP zavrnjeni.

Poslovanje z direktno obremenitvijo v sistemu NPI bo migriralo v poslovanje z direktno obremenitvijo SEPA (v nadaljevanju SDD). UJP v sodelovanju z Banko Slovenije aktivno sodeluje v projektu vzpostavitve in ponudbe SDD za proračunske uporabnike. O začetku uporabe poslovanja s SDD vas bomo pravočasno obvestili.


Nazaj

Seznam obvestil
© 2019 Uprava Republike Slovenije za javna plačila. Vse pravice pridržane! Politika piškotkov   |   Kolofon   |   Kazalo