OBVESTILO

26.06.2012

Dopolnjena spletna aplikacija UJPnet


Obveščamo vas, da bo v sredo, dne 27. 6. 2012 nameščena nova verzija spletne aplikacije UJPnet, 1.26. Dopolnitve so:

Zavihek Uvoz datotek/Tkdis, Evropski nalog, TPNO70

Ob uvozu datotek z nalogi z napako je nad tabelo z nalogi dodana možnost oziroma gumb »Ustvari paket iz nalogov z napako«. S klikom na navedeni gumb se ustvarita dva paketa, in sicer paket z nalogi brez napake in paket z nalogi z napako, ki jih je mogoče popravljati.

Zavihek Podpisovanje/Dnevnik

Omogočeno je ponovno pošiljanje brisanih oziroma zavrnjenih nalogov. V tabeli z nalogi s statusom »Brisan« ali »Zavrnjen« je dodana možnost oziroma gumb »Ustvari paket iz brisanih/zavrnjenih nalogov«. S klikom na navedeni gumb se ustvari nov paket iz brisanih/zavrnjenih nalogov, ki jih je mogoče popravljati in ponovno poslati.

Zavihek Izpiski/PDP

Prejemniku je na podlagi plačilnih navodil za preknjižbe med dajatvami znotraj posameznega prehodnega davčnega podračuna ali podračuna Pristojbine za vzdrževanje gozdnih cest ali podračuna Prihodkov iz naslova koncesijskih dajatev od posebnih iger na srečo zagotovljena informacija o preknjižbi prek poročila PDP namesto prek sporočila o prometu in stanju na podračunu.

Prevzemanje izpiskov prek vmesnika B2B

Pri prevzemanju izpiskov prek vmesnika B2B je dodana možnost prevzema izpiska s stisnjeno vsebino datoteke (GZIP).


Navodila za delo z UJPnet in z vmesnikom B2B so objavljena na vstopni strani spletne aplikacije UJPnet.


Zaradi namestitve nove verzije UJPnet bo v sredo, dne 27. 6. 2012, predvidoma med 6.00 in 8.00 moten dostop do UJPnet.


 


Nazaj

Seznam obvestil
© 2019 Uprava Republike Slovenije za javna plačila. Vse pravice pridržane! Politika piškotkov   |   Kolofon   |   Kazalo