OBVESTILO

24.06.2013

Dopolnjena spletna aplikacija UJPnet


Obveščamo vas, da je bila v soboto 22. 6. 2013 nameščena nova verzija spletne aplikacije UJPnet, 1.31. Dopolnitve so:

 

Zavihek »Uvoz datotek/Tkdis, ZbsXml in TPNO«

 

Nadgradnja APO UJPnet omogoča vsem uporabnikom UJPnet ob uvozu datotek pripravljenih po podatkovnih standardih TKDIS.txt, TPNO.txt in ZBSxml pretvorbo podatkov v podatkovni standard ISO 20022XML za prevzem datotek s plačilnimi navodili. Uporabniku UJPnet se ob uvozu datoteke s plačilnimi navodili, ki so pripravljena v podatkovnih standardih TKDIS.txt, TPNO.txt in ZBSxml odpre pojavno okno za potrditev pretvorbe podatkov v podatkovni standard ISO 20022 XML.

 

Zavihek »Obrazci/Obresti«

 

Uporabnikom UJPnet s pravico vpogleda na EZR je v zavihku »Obrazci/Obresti« dodana možnost prevzema izpisov »PDF obresti zakladnice« in »PDF obresti stroški«.

 

Zavihek »E-računi/Prejeti e-računi«

 

Zavihek »E-računi/Prejeti e-računi« je dopolnjen z akcijo »Pripravi PN«, ki omogoča avtomatsko kreiranje plačilnega naloga na podlagi prejetega e-računa, in sicer za uporabnike UJPnet, ki so naročeni na prejemanje e-računov.

 

Zavihek »Izpisi/PCP«

 

Zavihek »Izpisi« je dopolnjen s podzavihkom »PCP«, ki omogoča prevzem PCP poročil.

 

Sporočamo vam, da je pravilnik o spremembah in dopolnitvah Pravilnika o plačilnih navodilih, SEPA direktnih obremenitvah, izpiskih o prometu in stanju, delnih izpisih ter obrestnih listih v papirni in elektronski obliki, ki ureja posredovanje in prevzem datotek v ISO 20022 XML, objavljen v Uradnem listu RS št. 44/2012 dne 24. 5. 2013.Nazaj

Seznam obvestil
© 2019 Uprava Republike Slovenije za javna plačila. Vse pravice pridržane! Politika piškotkov   |   Kolofon   |   Kazalo