OBVESTILO

10.04.2014

Ukinitev obveznega testiranja prek Beta UJPnet za vključitev v izdajanje e-računov


Obveščamo vas, da od 14. 4. 2014 dalje testiranje za vključitev v storitev posredovanja izdanih e-računov prek UJPnet za tiste uporabnike, ki ne uporabljajo strežniške povezave B2B, ne bo več obvezno, temveč se uporabniki vključijo v izdajanje/prejemanje e-računov takoj po oddaji vlog in vključitvi proračunskega uporabnika v register izdajateljev. Uporabniki, ki so testiranje pričeli izvajati pred navedenim datumom, morajo testiranje nadaljevati do uspešnega zaključka.
 
Proračunski uporabniki, ki bi testiranje kljub temu želeli opraviti, se lahko vanj še vedno vključijo prek BETA UJPnet ter prek spletne strani UJP http://www.ujp.gov.si/struktura.asp?id=321 preverjajo pravilnost strukture e-računa, e-sloga in ovojnice e-računa.
 
Za proračunske uporabnike, ki za izmenjavo podatkov uporabljajo strežniško povezavo B2B, obveznost testiranja izdajanja in prejemanja e-računov ostaja.  


Nazaj

Seznam obvestil
© 2019 Uprava Republike Slovenije za javna plačila. Vse pravice pridržane! Politika piškotkov   |   Kolofon   |   Kazalo