OBVESTILO

28.03.2018

ROSE delavnice izpostavljajo tudi lokalne partnerje


Po Sloveniji marca in aprila v okviru ukrepa “Readiness Of Slovenian E-Invoicing” (ROSE) potekajo lokalne predstavitvene in tehnične delavnice z naslovom "Slovenija je pripravljena na prejem eRačuna v standardu EU". Delavnice so ozaveščevalnega in izobraževalnega namena, na njih pa izvajalci ukrepa ROSE Uprava Republike Slovenije za javna plačila, Gospodarska zbornica Slovenije, ZZI d.o.o., Mojdenar IT d.o.o. ter Center za evropsko prihodnost, predstavljajo projektne in tehnične rešitve, ki bodo Slovenijo pripravile na prejem eRačuna v evropskem standardu.

 

Dogodki so usmerjeni k naslavljanju potreb uporabnikov, primere dobrih praks pri uvedbi eRačunov pa na njih predstavljajo tudi podjetja iz lokalnega okolja. Na delavnici v Kopru je s svojo izkušnjo sodelovala Luka Koper d.d., v Mariboru pa se je predstavitvi pridružilo podjetje HAKL IT d.o.o.

 

Na prihajajoče delavnice v Kranju (28. marec 2018), Postojni (4. april 2018) ter Celju (6. april 2018) smo povabili podjetja Bass d.o.o., Kovod Postojna d.o.o. ter VASCO d.o.o.

 

Preberite več o tem v priloženem sporočilu za javnost v slovenskem in angleškem jeziku.


 

  

Obvestila

 Nazaj

Seznam obvestil
© 2019 Uprava Republike Slovenije za javna plačila. Vse pravice pridržane! Politika piškotkov   |   Kolofon   |   Kazalo