OBVESTILO

20.06.2018

4. krog Partnerstva za spremembe - zaključni dogodek 12. 6. 2018


V okviru četrtega kroga Partnerstva za spremembe, ki ga izvajata Ameriška gospodarska zbornica in Ministrstvo za javno upravo so bili oktobra 2017 izbrani trije izzivi, katerih rešitve so bile predstavljene na zaključnem dogodku 12. 6. 2018. Uprava Republike Slovenije za javna plačila (UJP) je z Združenjem Manager, Ministrstvom za izobraževanje in Ministrstvom za javno upravo kandidirala z izzivom »Slovenija 4.0: Očistimo Slovenijo papirnatih računov«, ki je bil med trojico izbranih izzivov.

Cilj izziva je bil povečati število izdanih e-računov s strani osnovnih in srednjih šol ter vrtcev, zato je bilo v tem polletnem obdobju izvedenih veliko predstavitev, srečanj in seznanjanj tako izdajateljev računov kot staršev, prejemnikov računov.

Rezultat aktivnosti in hkrati dosežek izziva je 38% povečanje števila izdanih e-računov staršem v času od novembra 2017 do maja 2018!

Na zaključnem dogodku je predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar čestital vsem udeležencem v izzivih in njihovim rezultatom ter še posebej izpostavil pomembnost sodelovanja.Nazaj

Seznam obvestil
© 2019 Uprava Republike Slovenije za javna plačila. Vse pravice pridržane! Politika piškotkov   |   Kolofon   |   Kazalo