JAVNA OBJAVA

30.04.2018

eSLOG 2.0 podprt z dokumentacijo v slovenskem in angleškem jeziku

 

Usmerjevalni odbor ukrepa “Readiness Of Slovenian E-Invoicing” (ROSE) je pretekli teden sprejel in javno objavil celostni priročnik nadgradnje slovenskega nacionalnega standarda eRačunov eSLOG 2.0. Priročnik je na voljo v slovenskem in angleškem jeziku in služi predvsem ponudnikom programskih rešitev in storitev za integracijo novega standarda v svoje rešitve. Nadgrajeni standard je namreč kompatibilen z evropskim standardom in skladen z evropsko direktivo 2014/55/EU (Evropska direktiva o izdajanju eRačunov pri javnem naročanju).

Vse rešitve, razvite znotraj ukrepa ROSE, bodo predstavljene na zaključni konferenci "eRačuni pomemben dejavnik digitalizacije poslovanja" - Slovenija s prejemom eRačun-a v EU standardu naredila odločilen korak, ki se bo odvijala v petek, 25. maja 2018, v Portorožu. Dodatne informacije v zvezi z konferenco so na voljo tu: http://bit.ly/ROSEkonferenca.


Preberite več o tem v priloženem sporočilu za javnost v slovenskem in angleškem jeziku
.


 

  

Obvestila

 Nazaj

Seznam obvestil
© 2019 Uprava Republike Slovenije za javna plačila. Vse pravice pridržane! Politika piškotkov   |   Kolofon   |   Kazalo